Bedrijfsontruiming

Baas Onderhoudsbedrijf Groningen is gespecialiseerd in bedrijfsontruiming.

Ook als een bedrijf verhuisd naar een andere locatie kunnen wij het oude pand netjes en bezemschoon opleveren. Bedrijfsontruiming is onze zorg. Al jaren zijn wij het vertrouwde adres voor het ontruimen van bedrijfspanden tegen een reële prijs, bijvoorbeeld bij verhuizing of faillissement.

Naast onze zakelijke dienstverlening ontruimen we ook woningen voor particulieren, bijvoorbeeld bij overlijden .

Wij ontruimen kantoren, werkplaatsen en fabrieken, geen klus is ons te groot of te klein, wij pakken alles aan.

Wij hebben de technische kennis en ervaring om uw bedrijfsruimte weer klaar te maken voor een volgende gebruiker.

Wij hanteren altijd de laagste prijs.

Een bedrijf ontruimen is vakwerk.

Uw kantoor ontruimen en bezemschoon opleveren?

Als wij uw kantoor ontruimen nemen we u een hele zorg uit handen.

Geen zorgen over uw oude kantoor als u verhuist, laat het ontruimen aan Baas Onderhoudsbedrijf Groningen over.

U staat versteld van het resultaat en de snelheid. Bezemschoon is bij ons echt helemaal bezemschoon, alles eruit, dan is dat bij ons ook echt alles eruit. Na onze oplevering is uw kantoorruimte weer bezemschoon en helemaal klaar voor de volgende gebruiker.

Fabriek ontruimen!

Ontruimen van een fabriek is buitengewoon specialistisch werk en er komt veel meer bij kijken als bij ontruimen van kantoren of woningen. Wij ontruimen fabrieken en dat doen we snel, efficiënt, veilig en volgens de nieuwste milieunormen.

Baas Onderhoudsbedrijf Groningen kan fabrieken ontruimen van het begin tot het eind. Wij nemen de gehele klus uit uw handen. Afvoer van alle, maar dan ook echt alle spullen die achtergebleven zijn.

Als een bedrijfsruimte is gebruikt voor productie of als werkplaats dan zijn er vaak veel installaties en infrastructuur ingebouwd. Wij demonteren installaties, infrastructuur en machines zodat een gebouw terug wordt gebracht naar de oorspronkelijke toestand.

Verder ontruiming van bijbehorende kantoren. Buitenterrein vegen en bestrating in orde maken. Was en toilet faciliteiten in orde maken. Herstel van plafonds. Herstel van wanden. Herstel van vloeren. Herstel van deuren. Herstel van hang en sluitwerk.

Voor meer onderhoudswerkzaamheden, zie rubriek vastgoedonderhoud.

Ons milieu!

Milieu bewust afvoeren en recyclen van afval, of waar mogelijk doneren aan hulporganisaties. De zorg voor bedrijfsontruiming en het daarbij bezemschoon opleveren van het pand neemt Baas Onderhoudsbedrijf Groningen u graag uit handen!

We zijn snel, correct en discreet en hebben voor bijna iedere situatie een passende oplossing.

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op,

tel.  06-30217978