Bespaar door dubbelglas

Een investering die zichzelf terugbetaalt

…en direct zorgt voor een aangenaam binnenklimaat.

Woont u in of nabij Groningen en wilt u door dubbele beglazing op uw energieverbruik en dus op uw stookkosten besparen? Dat is een goed idee, want veel warmte gaat verloren via ramen. Dat geldt vooral in ruimtes waar u de verwarming veel gebruikt, zoals uw woonkamer en keuken. Door het plaatsen van dubbel glas, zorgt u dat kou en tocht buiten gehouden worden. U hoeft minder te stoken en het binnenklimaat in uw woning wordt een stuk comfortabeler.

Bespaar meer energie door beglazing met een hoge isolatiewaarde

Wilt u ook beglazing met een hoge isolatiewaarde, dan kunt u het beste voor HR++ glas kiezen. Hoog rendement dubbelglas is tegenwoordig de standaard. De binnenste ruit is voorzien is van een extra HR-coating en de spouw (tussenruimte) wordt gevuld met een Argon gasvulling in plaats van lucht. HR++ isolatieglas isoleert wel vijf maal beter dan enkel glas en twee tot drie maal beter dan een traditioneel ouderwets dubbel glas. U kunt met HR++ glas al snel enkele honderden euro’s per jaar op uw energiekosten besparen.

Ook besparen?

Nog meer voordeel door subsidie of voordelig lenen

De overheid stimuleert energiebesparende maatregelen, zoals het investeren in dubbel glas. Indien u huiseigenaar bent, of wanneer u een pand verhuurt, zijn er vaak mogelijkheden om subsidie te krijgen of om goedkoop te lenen. Hierdoor wordt het nog aantrekkelijker om isolatieglas aan te brengen en zo uw energieverbruik te verlagen. De mogelijkheden in uw situatie kunt u bijvoorbeeld hier ontdekken:EnergieLoket

De mogelijkheden voor voordelig lenen en het aanvragen van subsidies variëren in de tijd en ook per gemeente zijn er verschillen. Voor de meest actuele mogelijkheden in uw woonplaats kunt u altijd bij Baas informeren.

Advies nodig?