Herstel inbraakschade

Herstel inbraakschade aan uw woning of gebouw, door Baas Onderhoudsbedrijf Groningen.

Natuurlijk is het verschrikkelijk om geconfronteerd te worden met inbraak en de inbraakschade. 

De impact van een inbraak is enorm en wij beseffen maar al te goed dat er naast materiële ook emotionele schade ontstaat. Wij kunnen direct na het ontstaan van de schade naar u toe komen om een plan van aanpak te maken zodat er snel actie ondernomen kan worden.

We zetten de calamiteit om naar zekerheid zodat u de werkzaamheden met een gerust hart aan ons over kunt laten. Wij herstellen uw inbraakschade tot in de puntjes en samen zorgen we ervoor dat uw huis weer als een thuis voelt.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij inmiddels bekend met alle vormen van schadeherstel.

Wij maken afspraken met uw verzekeringsmaatschappij en kijken naar de gevolgschade en vervolgschade, en wat gaan we herstellen. De kosten welke hierbij komen kijken stemmen we in overleg met u en de verzekering af. Het gaat ons erom dat u zo min mogelijk gevolgschade ondervindt  en uw gewone leven weer kan oppakken. Of het nu inbraakschade, stormschade of brandschade betreft wij herstellen het in no time.

Baas Onderhoudsbedrijf Groningen is een betrouwbare en professionele partner in noodhulp, herstel inbraakschade, onderhoud en service voor verzekeraars, vastgoedeigenaren en vastgoedbeheerders.

Wilt u meer weten over onze diensten,

tel.  06-30217978