Trap en traplift

In het dagelijks leven bestaan er tal van mogelijkheden om het comfort te verhogen en daarmee de kwaliteit van ons leven.

Een van die mogelijkheden is het installeren van een traplift.

Een traplift is een stoel met een aandrijving die zich voortbeweegt over een rail die is bevestigd op de trap. Voor elke trap biedt Otolift, marktleider van trapliften in Nederland, een passende oplossing.

Een traplift is geschikt om één persoon te vervoeren.

Met een traplift blijft u zelfstandig in uw eigen vertrouwde omgeving wonen. De traplift maakt het u mogelijk om probleemloos gebruik te maken van de bestaande trap. U kunt hierdoor opnieuw uw hele huis bewonen.

Voor de plaatsing van een traplift van Otolift zijn geen structurele bouwkundige aanpassingen nodig. De traplift wordt bij voorkeur aan de binnenzijde gemonteerd zodat de brede zijde van de trap vrij beloopbaar blijft.

Bij Otolift heeft u de mogelijkheid om de traplift aan huis uit te proberen. In de speciaal ontwikkelde showroombussen staan twee van de meest verkochte trapliften in Nederland opgesteld.

Otolift vindt het belangrijk dat u eerst de kwaliteit en het gemak van de trapliften ervaart, voordat u een traplift bestelt.

Vegro

Kantoor adres: Vennestraat 13,  2161 LE  Lisse  Tel. 0800-2887766  info@vegro.nl

www.vegro.nl

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

TSN Thuiszorgwinkel Groningen

Adres: Griffeweg 11,  9724 GE  Groningen

Email: verkoop@vegro.nl

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

De adviseur van Otolift komt graag vrijblijvend langs om u van alle informatie te voorzien.

Otolift biedt o.a. onderstaande trapliften aan:

 

Als partner van Otolift ontvangt u bij Vegro 10% korting op een nieuwe traplift.

Interesse?

Neem contact met ons op, via het gratis telefoonnummer 0800 – 2 88 77 66

(ma t/m vrij: 08:30 – 17:00).

Onze deskundige medewerkers staan u graag uitvoerig te woord.

Zij kunnen tevens o.a. antwoord geven op de volgende vragen: