Schuur ontruimen

Bij een schuurontruiming komt vaak meer bij te kijken als je denkt.

Wie een schuur of zolder heeft prijst zich gelukkig met de extra ruimte. Maar tegelijkertijd is het zó makkelijk om alles waar je in huis geen plek voor hebt naar de schuur of zolder te brengen.

Met als gevolg dat je de ruimte helemaal vol stouwt en je niks kunt vinden.

Kortom: Tijd om je schuur of zolder te gaan opruimen !

Misschien was u het van plan maar heeft u te weinig tijd. Soms zijn er spullen waar je emotioneel nog geen afscheid van kunt nemen. Het kastje van opa, het bureau van oom Evert, de skelter van toen de kinderen nog klein waren, oude boeken, kasten, kleding, gereedschap, de schuur is voor veel mensen het afvalputje van hun huishouden.

Alles wat (nog) niet weg kan, maar ook niet meer nodig is, wordt in de schuur gezet. Het opruimen van de schuur is dan ook een hels karwei, dat menigeen de schrik aanjaagt. Maar ach, weg gooien is zo zonde.

Soms heb je een duwtje nodig. Maar soms is het echt nodig de schuur of berging op te ruimen omdat er bijvoorbeeld een extra kamer nodig is, of gewoon omdat je de bomen door het bos niet meer ziet.

In dat geval kan Onderhoudsbedrijf Groningen uitkomst bieden.

Heeft u interessante spullen dan heeft u ook kans dat we daar iets voor geven. Wij kopen bruikbare spullen die voor ons interessant zijn. Inkoop gaat meestal bij ons in combinatie met een schuurontruiming.

Het bedrag wat wij overeenkomen wordt in mindering gebracht op onze aanvullende diensten.

Tel.  0630217978